Υπάρχουν αμέτρητα περιοδικά για φαγητό στον δυτικό κόσμο. Μέτρια, καλά και απίθανα, με αναφορές στο φαγητό κάθε χώρας και συνταγές από κάθε άκρη της γης. Ένα γαστρονομικό περιοδικό, όμως, από τη Βυρηττό που παρουσιάζει το φαγητό της Μέσης Ανατολής με λαχταριστό τρόπο έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Κι όταν το παρουσιάζει όπως το Carton μέσα από ρεπορταζιακές φωτογραφίες και ιστορίες (χωρίς συνταγές), το κάθε τεύχος αποκτάει το χαρακτήρα του συλλεκτικού. Στο τεύχος 7 υπάρχει ένα αφιέρωμα στο αυγό και ένα καταπληκτικό άρθρο για τους roadside rollers στο Ντουμπάι που φτιάχνουν ένα ιδιαίτερο «σουβλάκι» ομελέτας. Κι άλλα πολλά. Στην αγγλική γλώσσα.

Ey6WPyK8SSQdTSgJ 3aedf0_c1b4e644d50d56d6db3f9ac993f1347c 3aedf0_c5c123b682c649b64b099223905f3e78 3aedf0_b3530701db1d0ef4b0fcab4c570dfcec 3aedf0_e70086215b5e09621e4ffeca5938db27 cartonnnn 3aedf0_1927d8aeab0b4c96bc72e5b329cbef8e carton33333 3aedf0_69084cd1f4c0eeef941baf5d31dcca88 Carton-Magazine_Spread_05

www.artandthensome.com