Σε 12 λεπτά είχαμε απαλύνει την πείνα μας, ζουμερά αυγά που ξεχύνονται επάνω στην «ταπεινή» μακαρονάδα που ήταν σκλάβα τους και το γευστικό όργιο ολοκληρώθηκε με μπόλικη μυζήθρα.

Πάρε και την συνταγή:

Τσουχτή, μεσσηνιακή μακαρονάδα

Για να φτιάξεις την μακαρονάδα τούτη χρειάζεσαι
– ζυμαρικά (προτίμησε παραδοσιακά, τύπου χυλοπίτες, κοντά ζυμαρικά ή τέλος πάντων ότι έχεις στο ντουλάπι σου)
– Αυγά
– Μυζήθρα ξερή
– Ελαιόλαδο ή βούτυρο
– Πιπέρι

Βράζεις τα ζυμαρικά, τα σουρώνεις και τα καις με ελαιόλαδο ή βούτυρο, τα τυρώνεις καλά μέσα στην κατσαρόλα.
Τηγανίζεις το αυγό μάτι –μελάτο-  πασπαλίζεις μόνο με πιπέρι.
Βάζεις ζυμαρικά σε ένα πιάτο ακουμπάς το αυγό αμέσως επάνω, αν είσαι τολμηρός ρίχνεις και λίγο από το λαδάκι, τυρώνεις πάλι.

Γιατί σου πρότεινα αυτό το φαγητό θα το καταλάβεις μόλις ξεχυθεί το αυγό.

Instafood

*Κάπως έτσι ξεκίνησε ένα από τα πιο αγαπημένα μου project το instafood.gr link: http://www.instafood.gr/, ίσως κάποια μέρα βρούμε λίγο χρόνο με την Wonderfoodland link: http://wonderfoodland.wordpress.com/ να το συνεχίσουμε ξανά και η αναμνηστική φωτογραφία της ημέρας.

Το funky cook.gr κάνει αυτό το σαββατοκύριακο guest editing στο site του ΓΚΡΕΚΑ.