Τα τελευταία οκτώ χρόνια δουλεύω στο Ελληνικό Φεστιβάλ σαν IT και παράλληλα έχω ένα ανθοπωλείο. Στον ελεύθερό μου χρόνο προσπαθώ να περνάω όσο το δυνατόν περισσότερες ώρες με τη γυναίκα μου.

Μου αρέσει να μαγειρεύουμε μαζί για να την πειράζω συνεχώς. Πεθαίνω για burgers, παρόλο που η Ιφιγένεια φωνάζει γιατί δεν τρώει κρέας.

114 212 33 63 73 83 93 103 143

Δουλεύω ως δασκάλα yoga τα τελευταία δέκα χρόνια και ως tattoo artist στο sake tattoo τα τελευταία επτά. Με γεμίζουν και τα δύο εξίσου, και δεν θα καταφέρω ποτέ να διαλέξω ένα από τα δύο.

Τον ελεύθερο χρόνο μου ζωγραφίζω, μαγειρεύω, βλέπω ταινίες. Έχουμε μεγάλη αδυναμία στα ζώα και κυρίως στα σκυλιά.

Δεν τρώω κόκκινο κρέας και πίνω σπανίως αλκοόλ. Γενικότερα αποφεύγω τα κατεργασμένα τρόφιμα, όπως η ζάχαρη.

Μαγειρεύουμε και οι δύο, λίγο συχνότερα εγώ γιατί είμαι ελαφρώς πιο πολύ στο σπίτι. Από την κουζίνα μας δεν λείπει το ελαιόλαδο, η μουστάρδα και το κρεμμύδι. Μας αρέσει πολύ να μαγειρεύουμε μαζί, το θεωρούμε ως το απόλυτο quality time σαν ζευγάρι.

Προτιμούμε το σπιτικό φαγητό, αλλά απολαμβάνουμε και το έξω, ειδικά όταν δεν υπάρχει χρόνος για μαγείρεμα.

Το αγαπημένο μας μαγαζί είναι το Cinco στο Κολωνάκι. Εξαιρετικές γεύσεις tapas που μπορώ να φάω κι εγώ μιας κι έχει επιλογές χωρίς κρέας. Μας αρέσει επίσης το Avocado στο Σύνταγμα, το οποίο έχει φανταστικό vegan και vegetarian μενού.

Θα σου πω και το αγαπημένο μας ζαχαροπλαστείο. Φύσις στην Αγία Παρασκευή, με γλυκά χωρίς ζάχαρη και γλουτένη.

153 162 172 182 19a 19b 20b 213 221 231 241 251

Ο maintanos.com κάνει guest editing για ένα Σαββατοκύριακο στο site ΓΚΡΕΚΑ. Η σέξι συνταγή και περισσότερο υλικό εδώ.

 Ακολούθησε το ΓΚΡΕΚΑ στο facebook: https://www.facebook.com/grekamag

Ακολούθησε το ΓΚΡΕΚΑ στο instagram: http://instagram.com/grekamag