Στην Ιαπωνία, φτιάχνουν ένα snack για κάθε ουρανίσκο. Είναι θρεπτικό, φυτικό και τηγανητό. Άρα, καλύπτει όλα τα γούστα. Είναι φύλλα βουτηγμένα σε κουρκούτι. Αν θες να τα δοκιμάσεις, αρκεί να τα καθαρίσεις, να τα αφήσεις να ξεραθούν και να τα βουτήξεις σε γλυκό κουρκούτι. Μετά θα τα τηγανίσεις σε καυτό φυτικό λάδι. Το σιρόπι σφενδάμου είναι προαιρετικό. Για περισσότερες λεπτομέρειες, δες εδώ. Και μη χειρότερα.

japanese-fried-maple-leaf-tempura-2 japanese-fried-maple-leaf-tempura-3 japanese-fried-maple-leaf-tempura-4 japanese-fried-maple-leaf-tempura-6 japanese-fried-maple-leaf-tempura-8 japanese-fried-maple-leaf-tempura-10 japanese-fried-maple-leaf-tempura-12

 

Πηγή